Nederland Zingt Zomeravond Sing-in

Posted on: 8 juni 2017
Nederland Zingt Zomeravond Sing-in

Op zaterdag 24 juni zal in een sfeervolle ambiance op het grote grasveld naast de EO een prachtige samenzangavond plaatsvinden; de Nederland Zingt Zomeravond Sing-in. Wij mogen met kinder- en jeugdkoor Jong Holland onder begeleiding van een combo en met medewerking van Lucas Kramer en de Nederland Zingt Vocal Group prachtige liederen zingen.


Nederland Zingt Zomeravond Sing-in
Nederland Zingt Zomeravond Sing-in

Zaterdag 24 juni

De sing-in begint om 19.30 uur en duurt tot circa 22.00 uur. Je bent welkom vanaf 19.00 uur bij het EO-gebouw, Oude Amersfoortseweg 79 in Hilversum. De presentatie van de avond is in handen van Mirjam Bouwman en Henk van Steeg. Ook Arie van der Veer, Nederland Zingt-presentator van het eerste uur, ontbreekt op deze speciale avond niet.

Wij nodigen jullie van harte uit om naar ons te komen luisteren èn mee te zingen!! We zingen heel veel mooie liederen, ook tijdens het Feest der herkenning :-).

Gratis toegang en reserveren

De Nederland Zingt Zomeravond Sing-in is gratis toegankelijk (exclusief €2,50 reserveringskosten per 4 personen). Reserveren kan via: http://bit.ly/zomeravondsingin