Nederland Zingt Zomeravond Sing-in

Posted on: 8 juni 2017
Nederland Zingt Zomeravond Sing-in

Op zaterdag 24 juni zal in een sfeervolle ambiance op het grote grasveld naast de EO een prachtige samenzangavond plaatsvinden; de Nederland Zingt Zomeravond Sing-in. Wij mogen met kinder- en jeugdkoor Jong Holland onder begeleiding van een combo en met medewerking van Lucas Kramer en de Nederland Zingt Vocal Group prachtige liederen zingen.


Nederland Zingt Zomeravond Sing-in
Nederland Zingt Zomeravond Sing-in

Zaterdag 24 juni

De sing-in begint om 19.30 uur en duurt tot circa 22.00 uur. Je bent welkom vanaf 19.00 uur bij het EO-gebouw, Oude Amersfoortseweg 79 in Hilversum. De presentatie van de avond is in handen van Mirjam Bouwman en Henk van Steeg. Ook Arie van der Veer, Nederland Zingt-presentator van het eerste uur, ontbreekt op deze speciale avond niet.

Wij nodigen jullie van harte uit om naar ons te komen luisteren Γ¨n mee te zingen!! We zingen heel veel mooie liederen, ook tijdens het Feest der herkenning :-).

Gratis toegang en reserveren

De Nederland Zingt Zomeravond Sing-in is gratis toegankelijk (exclusief €2,50 reserveringskosten per 4 personen). Reserveren kan via: http://bit.ly/zomeravondsingin